ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Παιδί με κινητικά προβλήματα περιμένει οκτώ μήνες βοήθεια από το Υπουργείο»

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Παιδί με κινητικά προβλήματα περιμένει οκτώ μήνες βοήθεια από το Υπουργείο»

Ένα ενδεικτικό περιστατικό για να καταδείξει τα πραγματικά προβλήματα στο δημόσιο σχολείο ανέφερε το πρωί της Παρασκευής (14/9) ο Γιώργος Περδίκης.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών εξεμάνη για τις πρακτικές της κυβέρνησης και τα «δύο ψωροεκατομμύρια» που προτάσσει ως ζημιά.

Ανέφερε δε ότι μαθητής σχολείου της Λεμεσού με κινητικά προβλήματα, που η τάξη του βρίσκεται στον πρώτο όροφο, περιμένει βοήθεια από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού από τον Δεκέμβριο του 2017.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο κ. Περδίκης σημείωσε ότι ο ίδιος έκανε ερώτηση στο αρμόδιο υπουργείο για να λάβει την απάντηση πως βγήκαν προσφορές για συνοδό στο παιδί τον Σεπτέμβριο του 2018.

Επομένως, θα καθυστερήσει αρκετά η βοήθεια στο παιδί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.