Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για πυρκαγιά στη Φλάσου

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για πυρκαγιά στη Φλάσου

'Ενα δεκάριο ιδιωτικής γης έκαψε πυρκαγιά στη Φλάσου. 

Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σήμερα σε δασική περιοχή στη Φλάσου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών. η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 15:25 και τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:40 αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με ελαιόδεντρα και αποκαλάμη.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 άτομα, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκαν άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών. Στην κατάσβεση συνέβαλαν και κάτοικοι της περιοχής με ένα γεωργικό ελκυστήρα.

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.