Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για πυρκαγιά στη Φλάσου

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για πυρκαγιά στη Φλάσου

'Ενα δεκάριο ιδιωτικής γης έκαψε πυρκαγιά στη Φλάσου. 

Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σήμερα σε δασική περιοχή στη Φλάσου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών. η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 15:25 και τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:40 αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με ελαιόδεντρα και αποκαλάμη.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 άτομα, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκαν άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών. Στην κατάσβεση συνέβαλαν και κάτοικοι της περιοχής με ένα γεωργικό ελκυστήρα.

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE