Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για πυρκαγιά στη Φλάσου

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για πυρκαγιά στη Φλάσου

'Ενα δεκάριο ιδιωτικής γης έκαψε πυρκαγιά στη Φλάσου. 

Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σήμερα σε δασική περιοχή στη Φλάσου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών. η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 15:25 και τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:40 αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με ελαιόδεντρα και αποκαλάμη.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 άτομα, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκαν άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών. Στην κατάσβεση συνέβαλαν και κάτοικοι της περιοχής με ένα γεωργικό ελκυστήρα.

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κρατάει» κρυφό ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του κινήματος - Τη Δευτέρα η αποκάλυψη

Το «κρατάει» κρυφό ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του κινήματος - Τη Δευτέρα η αποκάλυψη

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση της πολιτικής του πλατφόρμας στον Στρόβολο, στο κτίριο επί της Λεωφόρου Προδρόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE