Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για πυρκαγιά στη Φλάσου

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για πυρκαγιά στη Φλάσου

'Ενα δεκάριο ιδιωτικής γης έκαψε πυρκαγιά στη Φλάσου. 

Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σήμερα σε δασική περιοχή στη Φλάσου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών. η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 15:25 και τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:40 αφού έκαψε ένα δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με ελαιόδεντρα και αποκαλάμη.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 άτομα, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκαν άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών. Στην κατάσβεση συνέβαλαν και κάτοικοι της περιοχής με ένα γεωργικό ελκυστήρα.

Τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία, που θα έβαζε τέλος σε σχεδόν τέσσερα χρόνια πολέμου, την ώρα που η Μόσχα εντείνει τις επιθέσεις στο Κίεβο, αυξάνοντας την πίεση πριν τις διαπραγματεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE