Ερχιουρμάν: «Μετά τις επαφές Ακιντζί στη ΝΥ θα φανεί εάν θα αρχίσει νέα διαδικασία διαπραγματεύσεων»

Ερχιουρμάν: «Μετά τις επαφές Ακιντζί στη ΝΥ θα φανεί εάν θα αρχίσει νέα διαδικασία διαπραγματεύσεων»

Μετά τις επαφές του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, στη Νέα Υόρκη θα διαφανεί κατά πόσον θα αρχίσει μια καινούργια διαδικασία διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο "πρωθυπουργός" Τουφάν Ερχιουρμάν, προσθέτοντας ότι μετά τη συνάντηση του κ. Ακιντζί με τον ΓΓ του ΟΗΕ, θα ξεκαθαρίσει εάν ο Αντόνιο Γκουτέρες θα αναλάβει μια νέα πρωτοβουλία στο Κυπριακό ή όχι.

Το Κυπριακό ήταν μεταξύ των θεμάτων που ο Ερχιουρμάν συζήτησε με τον Τ/κ ηγέτη σήμερα, στην εβδομαδιαία συνάντησή τους. Ο Τουφάν Ερχιουρμάν ανέφερε ότι ο Τ/κ ηγέτης θα έχει συνάντηση με τους τέσσερις ηγέτες της «συγκυβέρνησης» την ερχόμενη εβδομάδα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE