ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια για 3 ημέρες ο 46χρονος κλέφτης

ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια για 3 ημέρες ο 46χρονος κλέφτης

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε το Σάββατο 15/9 ενώπιον Δικαστηρίου.

Πρόσωπο ηλικίας 46 ετών, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε την κράτησή του για τρείς ημέρες.

Πρόκειται για υπόθεση που διαδραματίστηκε γύρω στις 9.30 βράδυ της Παρασκευής 14/09, όπου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εντός καταστήματος τον συλληφθέντα, στην κατοχή του οποίου βρίσκονταν δύο τσάντες οι οποίες περιείχαν διάφορα αντικείμενα που αποτελούσαν προϊόν κλοπής από το εν λόγω κατάστημα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κοινή συνάντηση με Τ/κ ηγέτη θα προτείνει η Ε/κ πλευρά - Ελπίζω να υπάρξει θετική ανταπόκριση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε την Τρίτη ότι θα προτείνει κοινή συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη για την ερχόμενη εβδομάδα, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει θετική ανταπόκριση.