ΕΞΕΛΙΞΗ με ΚΑΡΤΑ και οργανωμένους – Τι αποκάλυψε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης

ΕΞΕΛΙΞΗ με ΚΑΡΤΑ και οργανωμένους – Τι αποκάλυψε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα για Μπάλα» και αποκάλυψε ότι καθορίστηκε σε συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς.

Μετά από ερώτηση που δέχθηκε από το Γιώργο Σαββίδη για την επιστολή που απέστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί και ζήτησαν συνάντηση με τις αρμόδιες Αρχές ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι καθορίστηκε συνάντηση στις αρχές Οκτωβρίου (δόθηκαν ημερομηνίες στα οργανωμένα σύνολα και αναμένουν την τελική απάντηση).

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΟΑ η συνάντηση καθορίστηκε για να ακούσουν τις απόψεις των οπαδών και ίσως αν έχουν κάποια πρόταση για να βελτιωθεί το μέτρο όμως δεν υπάρχει περίπτωση για… γυρισμό αλλά ούτε και να πέσει το μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

Πλέον αναμένουμε να επισημοποιηθεί η ημερομηνία της συνάντησης και να δούμε πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα.

Δείτε επίσης: Νέα ΕΞΕΛΙΞΗ για ΚΑΡΤΑ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ οργανωμένων σε Αναστασιάδη, Βουλή, ΚΟΠ και ΚΟΑ! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.