ΣΕΚ: «Ετοιμότητα για βοήθεια άρσης του αδιεξόδου στην παιδεία»

ΣΕΚ: «Ετοιμότητα για βοήθεια άρσης του αδιεξόδου στην παιδεία»

Την ετοιμότητα της για βοήθεια άρσης του αδιεξόδου και επίτευξης λύσης που θα οδηγεί στη διαβούλευση και το διάλογο εκφράζει προς την κυβέρνηση όσο και προς τις εκπαιδευτικές οργανώσεις η ΣΕΚ.

Σε ανακοίνωσή της την Τρίτη 18/09, η ΣΕΚ αναφέρει ότι «ήδη τις τελευταίες μέρες καταβλήθηκε μια συγκροτημένη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και από τα όσα έχουμε εισπράξει θέλουμε να πιστεύουμε πως τα δύο μέρη είναι πολύ κοντά στη λύση».

Τέλος, αναφέρει, η ΣΕΚ θα συνεχίσει να είναι στη διάθεση τους με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE