ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί και οι άλλοι δυο για την υπόθεση εμπορίας προσώπων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί και οι άλλοι δυο για την υπόθεση εμπορίας προσώπων

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες την υπόθεσης εμπορίας προσώπων στην οποία όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα, φέρεται να εχουν εμπλοκή και τρεις αστυνομικοί.

Με την ολοκλήρωση των ερευνών, αναμένεται ο φάκελος της υπόθεσης να οδηγηθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας για οδηγίες.

Θυμίζουμε πως το Επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας αποφάσισε την 7 ήμερη κράτηση των υπόπτων μετά και την μαρτυρία του αστυφύλακα της Αστυνομίας δημιουργείται εύλογη υπόνοια για διάπραξη των αδικημάτων και ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους και ότι η περίοδος των επτά ημερών είναι εύλογη με δεδομένο το εναπομείναν ανακριτικό έργο.

Στην υπόθεση εμπλέκονται πέντε πρόσωπα, τρεις αστυνομικοί ηλικίας 31, 35 και 41 ετών, καθώς και 36χρονος Κύπριος ιδιοκτήτης μπυραρίας και 33χρονη αλλοδαπή από την Μολδαβία.

Οι δυο εκ των προαναφερθέντων αστυνομικών υπηρετούν στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, ενώ ο τρίτος είναι οδηγός του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 2018.

Η Αστυνομία θα αναμένει πλέον την ολοκλήρωση των εξετάσεων για να αποστείλει το φάκελο στη Νομική Υπηρεσία και να λάβει οδηγίες από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Εναντίον των τριών αστυνομικών, δύο εκ των οποίων εργάζονταν στο Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης αλλά και του τρίτου που εργαζόταν ως οδηγός του Γενικού Εισαγγελέα δεν έχουν μέχρι στιγμής προκύψει στοιχεία που να καταδεικνύουν δωροδοκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Το σκοτεινό δράμα των αλλοδαπών γυναικών – Πώς έφταναν στα χέρια του 36χρονου Ελληνοκύπριου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top