Υπό έλεγχο η φωτιά στη Δρυνιά της Επαρχίας Πάφου

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Δρυνιά της Επαρχίας Πάφου

Η πυρκαγιά στο χωρίο Δρυνιά Πάφου είναι υπό έλεγχο από η ώρα 11:15 το πρωί της Πέμπτης 20/09. 

Σύμφωνα με το δελτίου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή και κατέκαυσε συνολική έκταση 5 περίπου δεκαρίων από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου, 2 φορητές μονάδες του Ταμείου Θήρας και κοινοτικού Συμβουλίου Πολεμιού , 1 ιδιωτικός εκσκαφέας και 1 εκμισθωμένο ελίκόπτερο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο χώρο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις και ασφάλιση της περιμέτρου.

Το ελικόπτερο έχει αποδεσμευθεί και θα κατευθυνθεί στην πυρκαγιά Καπέδων - Καμπιών περιοχής  χώρου ευθύνης του Τμήματος Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE