ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στην εντατική του Γενικού Λευκωσίας διασωληνωμένοι οι δυο τραυματίες

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στην εντατική του Γενικού Λευκωσίας διασωληνωμένοι οι δυο τραυματίες

Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομειό Λευκωσίας, οι δυο ηλικιωμένοι τους οποίους παρέσυρε με το όχημά του 70χρονος, το πρωί της Πέμπτης 20/09 στην Λεωφόρο Κολωνακίου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 70χρονος οδηγός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ζεύγος ηλικιωμένων, 86 και 80 ετών αντίστοιχα, λόγω της κατάστασής τους, διασωληνώθηκαν και μεταφέρθηκαν στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε, φέρουν πολλαπλά τραύματα στο σώμα καθώς και σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι, με την κατάσταση του 86χρονου να κρίνεται πολύ σοβαρή.

Θυμίζουμε πως το τροχαίο συνέβη γύρω στις 06:00 της Πέμπτης (20/9), στη λεωφόρο Κολωνακίου, στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος, κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε τους δύο πεζούς, οι οποίοι επιχειρούσαν να διασταυρώσουν το δρόμο από νότια προς βόρεια κατεύθυνση.

Οι δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Να σημειώσουμε πως η Τροχαία Λεμεσού θα λάβει κατάθεση από τον 70χρονο οδηγό ενώ αναμένεται να γίνει και αναπαράσταση του τροχαίου.

Εκ πρώτης φαίνεται πως ο 70χρονος δεν αντιλήφθηκε τους δυο πεζούς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει γρήγορα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top