ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν θα βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ για εννιά μήνες – Διάταγμα αποκλεισμού σε δύο οπαδούς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν θα βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ για εννιά μήνες – Διάταγμα αποκλεισμού σε δύο οπαδούς

Σε χρηματικό πρόστιμο €750 έκαστο καταδίκασε την Παρασκευή (21/9) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, δύο πρόσωπα 17 και 19 χρόνων, αφού τα βρήκε ένοχα στις κατηγορίες της κατοχής εκρηκτικών υλών και ρίψης επικίνδυνων αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου. 

Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 23 Αυγούστου, 2018 στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία όπου διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΑΝΑ για το Europa League. 

Επίσης, εξέδωσε διατάγματα αποκλεισμού για τους πιο πάνω για περίοδο 9 μηνών, όπου απαγορεύεται η είσοδός τους σε αθλητικούς χώρους, όποτε αγωνίζεται η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.