ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Βασιλικό – Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο Βασιλικό – Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές

Αποκαταστάθηκε η βλάβη που προκάλεσε τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ανά το Παγκύπριο την Παρασκευή (21/9).

Η διακοπή παρατηρήθηκε στο 25% της κατοικημένων περιοχών της Κύπρου.

Η βλάβη που παρατηρήθηκε σε μονάδα παραγωγής στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό του Βασιλικού, ήταν η αιτία πολλές περιοχές της Κύπρου να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου σε δηλώσεις της στο ThemaOnline, ανέφερε πως λόγω της βλάβης αμέσως τέθηκαν σε λειτουργία οι εφεδρικές μονάδες.

Να αναφέρουμε πως λόγω της βλάβης, προβλήματα είχαν δημιουργηθεί σε πολλά σημεία φώτων τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE