LIFESTYLE

Αυτό δεν ξανάγινε στην κυπριακή tv - Το 'Όλα Καλά' κράζει εκπομπή του TVONE - VIDEO

Αυτό δεν ξανάγινε στην κυπριακή tv - Το 'Όλα Καλά' κράζει εκπομπή του TVONE - VIDEO

Επί της ουσίας αμφισβητεί την αυθεντικότητα της φάρσας που έκαναν στην Κάλια Ελευθερίου, η εκπομπή 'Fars Attack'. 

Η ενότητα 'Rock n Troll' της εκπομπής «Όλα Καλά», την οποία παρουσιάζει η Χριστιάνα Αντωνίου τρολάρει άτομα της κυπριακής τηλεόρασης και όχι μόνο.

Στο στόχαστρο την Παρασκευή, 21/9, βρέθηκε η εκπομπή «Fars Attack» και κατά πόσο ήταν αυθεντική η φάρσα που έκαναν στην Κάλια Ελευθερίου.

Η Χριστιάνα Αντωνίου βρήκε τα σημεία της φάρσας που «μπάζουν» κατά την άποψή της. Από το παράθυρο το ανοικτό, το γέλιο της Κάλιας Ελευθερίου, το γεγονός ότι η Κάλια είναι νομοταγής και δεν θα πάρκαρε ποτέ πάνω στο πεζοδρόμιο.

Επιπρόσθετα επεσήμαναν στην εκπομπή «Όλα Καλά» ότι η Κάλια έβγαζε video όταν ο υποτιθέμενος κλέφτης είναι έτοιμος να του βάλει φωτιά.

Δείτε όλα όσα λέχθηκαν στο video που ακολουθεί:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top