ΕΠΙΚΗ δήλωση για την… viral-ΒΟΥΤΙΑ στο ΑΕΚ-Ζυρίχη – «3 εώς 4 εκατομμύρια… κλικ»

ΕΠΙΚΗ δήλωση για την… viral-ΒΟΥΤΙΑ στο ΑΕΚ-Ζυρίχη – «3 εώς 4 εκατομμύρια… κλικ»

Η επική βουτιά του Μπέντζαμιν Κολόλι στην καταπακτή του ΓΣΠ έγινε viral σε όλο τον κόσμο όμως τη δήλωση που… ξεχώρισε την έκανε ο κόουτς της Ζυρίχης, Λούντοβικ Μανίν.

Ο Μανίν μιλώντας σε ελβετικό μέσο είπε: «Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε. Σίγουρα αυτή η φάση θα μας φέρει τρία έως τέσσερα εκατομμύρια κλικ στο Youtube. Ήταν επικίνδυνο, ευτυχώς οι συμπαίκτες του κατάφεραν να τον τραβήξουν πάνω».

Στο κείμενο αναφέρεται και η δήλωση του… πρωταγωνιστή Κολόλι: «Δεν έβλεπα ότι υπήρχε μια τρύπα και πήδηξα. Η απόσταση ήταν περίπου τρια μέτρα αλλά είχα ήδη πηδήξει και εκείνη την στιγμή το συνειδητοποίησα. Ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός, όλα είναι εντάξει».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE