ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 21/09.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πλησίον του Γυμνάσιου Λινόπετρας.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη μοτοσικλέτα και αυτοκίνητο, χωρίς να είναι εξακριβωμένα τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος.

Όπως ανέφερε η Αστυνομία, μέλη της Δύναμης βρέθηκαν στο σημείο, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία μοτοσικλετιστή όπου τον μετέφερε εσπευσμένα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE