Ίσως να ΤΣΕΚΑΡΕ και συγκεκριμένο ΠΑΙΚΤΗ ο Παντελή!

Ίσως να ΤΣΕΚΑΡΕ και συγκεκριμένο ΠΑΙΚΤΗ ο Παντελή!

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή βρέθηκε στο «Δασάκι» το βράδυ της Παρασκευής και παρακολούθησε τον αγώνα Εθνικός Άχνας – Ομόνοια Αραδίππου.

Ο πρόεδρος της Κυρίας πήγε Δασάκι για να δει φίλους και πρώην συνεργάτες καθώς είχε εμπλακεί στα διοικητικά του Εθνικού στο παρελθόν όμως υπήρχε και ενδιαφέρον μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένας από τους παίκτες που είχαν καλή παρουσία στον αγώνα ήταν ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Εθνικού, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο νεαρός εξτρέμ ήταν μια από τις αποκαλύψεις της περασμένης σεζόν στην Α’ Κατηγορία και απασχόλησε αρκετές ομάδες όμως επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα του Εθνικού. 

Στον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, ο 21χρονος σκόραρε το 2ο γκολ στη νίκη με 3-1 και είχε γενικά μια καλή παρουσία.

Από την άλλη ο Ανδρέας Παντελή και γενικά η Ανόρθωση ψάχνουν συνεχώς για Κύπριους παίκτες και δεν αποκλείεται να τσέκαρε και την εξέλιξη του Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE