Ίσως να ΤΣΕΚΑΡΕ και συγκεκριμένο ΠΑΙΚΤΗ ο Παντελή!

Ίσως να ΤΣΕΚΑΡΕ και συγκεκριμένο ΠΑΙΚΤΗ ο Παντελή!

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή βρέθηκε στο «Δασάκι» το βράδυ της Παρασκευής και παρακολούθησε τον αγώνα Εθνικός Άχνας – Ομόνοια Αραδίππου.

Ο πρόεδρος της Κυρίας πήγε Δασάκι για να δει φίλους και πρώην συνεργάτες καθώς είχε εμπλακεί στα διοικητικά του Εθνικού στο παρελθόν όμως υπήρχε και ενδιαφέρον μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένας από τους παίκτες που είχαν καλή παρουσία στον αγώνα ήταν ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Εθνικού, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο νεαρός εξτρέμ ήταν μια από τις αποκαλύψεις της περασμένης σεζόν στην Α’ Κατηγορία και απασχόλησε αρκετές ομάδες όμως επέλεξε να παραμείνει στην ομάδα του Εθνικού. 

Στον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, ο 21χρονος σκόραρε το 2ο γκολ στη νίκη με 3-1 και είχε γενικά μια καλή παρουσία.

Από την άλλη ο Ανδρέας Παντελή και γενικά η Ανόρθωση ψάχνουν συνεχώς για Κύπριους παίκτες και δεν αποκλείεται να τσέκαρε και την εξέλιξη του Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.