Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε σε συμβιβασμό για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με οκτώ μήνες φυλάκιση (τους οποίους θα εξαγοράσει), πληρώνοντας παράλληλα το 40% των χρημάτων στα οποία έγινε η φοροδιαφυγή.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Primera Division έφτασε σε συμβιβασμό με τις Αρχές για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής. Όπως αναφέρει η Mundo ο Λούκα Μόντριτς συμφώνησε για οκτώ μήνες φυλάκιση, τους οποίους θα εξαγοράσει έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ.

Παράλληλα ο Μόντρτς θα πληρώσει το 40% των 870.728 ευρώ για τη φοροδιαφυγή που κρίθηκε ένοχος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό άνω των 400.000 ευρώ προκειμένου να ξεμπερδέψει από την υπόθεση οριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE