Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε σε συμβιβασμό για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με οκτώ μήνες φυλάκιση (τους οποίους θα εξαγοράσει), πληρώνοντας παράλληλα το 40% των χρημάτων στα οποία έγινε η φοροδιαφυγή.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Primera Division έφτασε σε συμβιβασμό με τις Αρχές για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής. Όπως αναφέρει η Mundo ο Λούκα Μόντριτς συμφώνησε για οκτώ μήνες φυλάκιση, τους οποίους θα εξαγοράσει έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ.

Παράλληλα ο Μόντρτς θα πληρώσει το 40% των 870.728 ευρώ για τη φοροδιαφυγή που κρίθηκε ένοχος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό άνω των 400.000 ευρώ προκειμένου να ξεμπερδέψει από την υπόθεση οριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE