Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε σε συμβιβασμό για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με οκτώ μήνες φυλάκιση (τους οποίους θα εξαγοράσει), πληρώνοντας παράλληλα το 40% των χρημάτων στα οποία έγινε η φοροδιαφυγή.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Primera Division έφτασε σε συμβιβασμό με τις Αρχές για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής. Όπως αναφέρει η Mundo ο Λούκα Μόντριτς συμφώνησε για οκτώ μήνες φυλάκιση, τους οποίους θα εξαγοράσει έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ.

Παράλληλα ο Μόντρτς θα πληρώσει το 40% των 870.728 ευρώ για τη φοροδιαφυγή που κρίθηκε ένοχος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό άνω των 400.000 ευρώ προκειμένου να ξεμπερδέψει από την υπόθεση οριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE