Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε σε συμβιβασμό για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με οκτώ μήνες φυλάκιση (τους οποίους θα εξαγοράσει), πληρώνοντας παράλληλα το 40% των χρημάτων στα οποία έγινε η φοροδιαφυγή.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Primera Division έφτασε σε συμβιβασμό με τις Αρχές για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής. Όπως αναφέρει η Mundo ο Λούκα Μόντριτς συμφώνησε για οκτώ μήνες φυλάκιση, τους οποίους θα εξαγοράσει έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ.

Παράλληλα ο Μόντρτς θα πληρώσει το 40% των 870.728 ευρώ για τη φοροδιαφυγή που κρίθηκε ένοχος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό άνω των 400.000 ευρώ προκειμένου να ξεμπερδέψει από την υπόθεση οριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.