ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι επαφές του Προέδρου στη Νέα Υόρκη - Πρόγραμμα και συναντήσεις

Οι επαφές του Προέδρου στη Νέα Υόρκη - Πρόγραμμα και συναντήσεις

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θέματα που άπτονται της κυπριακής οικονομίας, καθώς και άλλα ζητήματα κυπριακού ενδιαφέροντος.

Αυτά αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης κατά το δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με την ηγεσία της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής την Κυριακή (23/9).

Στο δείπνο παρέστησαν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδομος Προδρόμου και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Βασίλης Πάλμας.

Τη Δευτέρα (24/9) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στη συνάντηση ηγετών των χωρών μελών του ΟΗΕ, με θέμα: «Διεθνές κάλεσμα για δράση κατά του παγκόσμιου προβλήματος των ναρκωτικών».

Ακολούθως, ο Πρόεδρος τα Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στην εναρκτήρια συνάντηση της «Συνόδου Ειρήνης - Νέλσον Μαντέλα».

Στη συνέχεια, στον χώρο των Ηνωμένων Εθνών, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας κ. Νίκολ Πασινιάν.

Αργότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Άντρη Αναστασιάδη και μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, θα μεταβεί στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο, ενώ το βράδυ, ο Πρόεδρος και η σύζυγος του θα παραστούν στη δεξίωση που παραθέτει το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top