Μπάχαλο στο Κύπελλο με το… «καλημέρα», αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια!

Μπάχαλο στο Κύπελλο με το… «καλημέρα», αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια!

Τρία ματς δεν θα γίνουν για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου μετά από έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΟ. ΑΕΚ-Λαμία, Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός και Πανιώνιος Λάρισα!

Μπορεί να είχε βγει πρόγραμμα για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου η οποία θ’ αρχίσει αύριο όμως δεν είχε ανακοινωθεί η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Κι αυτό γιατί μέχρι και την Δευτέρα το μεσημέρι δεν γνωρίζαμε ποια ματς θα γίνουν.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Κυπέλλου αποφασίστηκε να αναβληθούν τρία παιχνίδια!

Πρόκειται για το ΑΕΚ-Λαμία το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις 21:30, για το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός το οποίο ήταν να γίνει την Πέμπτη στις 19:00 και το Πανιώνιος-Λάρισα (ίδια μέρα και ώρα).

Μάλιστα, η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ… χρέωνε την Super League για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στο Κύπελλο, με βάση τον προγραμματισμό που έκανε για την 4η και την 5η αγωνιστική.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE