ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλιώς τα είχαν στον ΝΟΥ τους, αλλιώς τους ΗΡΘΑΝ και έχουν το… ΜΕΓΑΛΟ στοίχημα

Αλλιώς τα είχαν στον ΝΟΥ τους, αλλιώς τους ΗΡΘΑΝ και έχουν το… ΜΕΓΑΛΟ στοίχημα

Είναι γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι ο πρωταθλητής στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, αλλά και ο ομόλογος του, φίλος του πρόεδρος, Ανδρέας Παντελή, είχαν σχεδιάσει και έβλεπαν αλλιώς, πιο αισιόδοξα, πιο καλύτερα, για μεγάλα πράγματα, τις ομάδες τους στις διοργανώσεις όπου θα συμμετείχαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, 2018-2019.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, πριν καλά καλά μπει το φθινόπωρο και εποχιακά στην Κύπρο μας, είδε τον ΑΠΟΕΛ να δέχεται αποκλεισμούς σοκ από τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά του Γιουρόπα Λιγκ, να πληρώνει το… μάρμαρο ο προπονητής με τον οποίον πανηγύρισε την κατάκτηση πρωταθλήματος τον περασμένο Μάιο, να δίνει τα κλειδιά σε έναν γνώστη του αποδυτηρίου, και να δέχεται χθες ένα γερό χαστούκι μέσα στο ΓΣΠ από τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Ο Ανδρέας Παντελή, το περασμένο καλοκαίρι «έκτισε» την Ανόρθωση με παίκτες και παίκτες, εγνωσμένης αξίας, αλλά το πρώτο… πατατράκ, δεν άργησε να ‘ρθει με τον αποκλεισμό σοκ από τη Λάτσι Αλβανίας, ενώ και με το πέρας των τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα να έχει ήδη επτά βαθμούς χαμένους.

Ξεκινούσαν με όραμα και πολλές φιλοδοξίες τη σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, αλλά νωρίς – νωρίς έχουν μία μεγάλη… φουρτούνα μπροστά τους και ψάχνουν τους τρόπους να βρουν τις ιδανικές, σωστές λύσεις, για να βελτιωθεί η κατάσταση στις ομάδες τους.

Κάποτε στον προεδρικό θώκο των ομάδων τους οι δυο ηγέτες είχαν ομαδάρες και αξιοζήλευτες πορείες σε Κύπρο και Ευρώπη, με κατακτήσεις τίτλων και σπουδαίες επιτυχίες και διακρίσεις.

Εντούτοις, στο ποδόσφαιρο έρχονται και οι ήττες, τα προβλήματα, οι φουρτούνες, «ηφαίστειο» αντίδρασης κόσμου με έντονη κριτική, όπου εδώ είναι που φαίνονται οι πραγματικοί ηγέτες και προέδροι.

Δύσκολες ώρες για Πρόδρομο Πετρίδη και Ανδρέα Παντελή, αλλά εδώ θα φανεί εάν μπορούν να ξεμπερδέψουν από αυτά που έχουν συναντήσει τον τελευταίον καιρό.  Τα έχουν βρει… μπαστούνια και θα φανεί εάν έχουν άσους στο μανίκι τους για να βγάλουν και να φέρουν σύντομα την ηρεμία στις τάξεις των ομάδων τους, κλείνοντας στόματα, ή διαφορετικά ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το μέλλον και των ιδίων αλλά και των ομάδων, μιας και ο κόσμος συνήθισε να βλέπει ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση να είναι στις ελίτ ομάδες κάθε σεζόν και εκεί ψηλά στα πρώτα σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top