ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Έδωσαν δάνειο σε 72χρονο με μισό αιώνα διάρκεια αποπληρωμής»

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Έδωσαν δάνειο σε 72χρονο με μισό αιώνα διάρκεια αποπληρωμής»

Μια σοβαρή και ενδεικτική υπόθεση ανέφερε το μέλος της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση στον Συνεργατισμό, Γεώργιος Χαραλάμπους.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Ζητώντας την άποψη του τέως Γενικού Διευθυντή Ερωτόκριτου Χλωρακιώτη, ο κ. Χαραλάμπους μίλησε για δάνεια ΣΠΕ σε έξι πρωτοφειλέτες.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, ο ένας από αυτούς ήταν 72 ετών και στο δάνειο τέθηκε διάρκεια αποπληρωμής μέχρι το 2054.

«Δεν το θεωρώ καλή πρακτική» απάντησε ο κ. Χλωρακιώτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.