ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Έδωσαν δάνειο σε 72χρονο με μισό αιώνα διάρκεια αποπληρωμής»

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Έδωσαν δάνειο σε 72χρονο με μισό αιώνα διάρκεια αποπληρωμής»

Μια σοβαρή και ενδεικτική υπόθεση ανέφερε το μέλος της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση στον Συνεργατισμό, Γεώργιος Χαραλάμπους.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Ζητώντας την άποψη του τέως Γενικού Διευθυντή Ερωτόκριτου Χλωρακιώτη, ο κ. Χαραλάμπους μίλησε για δάνεια ΣΠΕ σε έξι πρωτοφειλέτες.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, ο ένας από αυτούς ήταν 72 ετών και στο δάνειο τέθηκε διάρκεια αποπληρωμής μέχρι το 2054.

«Δεν το θεωρώ καλή πρακτική» απάντησε ο κ. Χλωρακιώτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE