ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Είναι δολοφονία, σαν οικογένεια δεν θα το αφήσουμε έτσι

Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Είναι δολοφονία, σαν οικογένεια δεν θα το αφήσουμε έτσι

Το πρωί της Τρίτης κηδεύτηκε στο χωριό του στη Φωκίδα, ο Ζακ Κωστόπουλος ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στο αιματηρό περιστατικό την Παρασκευή 21/9 το απόγευμα.

 

Ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του Star, κάνοντας λόγο ευθέως για δολοφονία. Ανέφερε ακόμη ότι την τραγική είδηση του θανάτου του παιδιού του την έμαθε ενώ βρισκόταν στην Αμερική, όπου διαμένει με τη μητέρα του Κωστόπουλου τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Ευθύμης Κωστόπουλος σχολίασε ότι «ο Ζακ ήταν ένα παιδί που όταν σήκωνα τον τόνο της φωνής μου έτρεμε, δεν είναι παιδί που θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο». Συμπλήρωσε ότι ο ένας αδερφός του Ζακ δεν άντεξε την αδικία, «αναγκάστηκε και "ανακάτεψε την τράπουλα" για να δικαιώσει τον αδερφό του. Για να φανεί η αλήθεια γιατί είδε ότι είναι μια αδικία αυτό που συμβαίνει». Χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τι σήμαινε αυτή η φράση που ανέφερε για τον μικρό αδερφό του Ζακ.

Ο κ. Κωστόπουλος συμπλήρωσε ότι «όταν είδαμε ότι πρόκειται για δολοφονία αποφασίσαμε ότι δε θα το αφήσουμε έτσι ως οικογένεια. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, επικοινωνιακό, με χιούμορ. Ήταν αδικία που τον στηλίτευσαν έτσι μετά το περιστατικό», επεσήμανε ο πατέρας του.

Επίσης τόνισε ακόμη ότι ο Ζακ δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ότι βρέθηκαν λεφτά στο σπίτι του και ότι η οικογένειά του ήταν πάντα διατεθειμένη να τον βοηθήσει και δεν υπήρχε λόγος να αποφασίσει ληστεία.

Η οικογένεια γνώριζε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Ζακ και το γεγονός ότι ήταν οροθετικός, αλλά όπως είπε ο κ. Ευθύμιος, ήταν ένα ελεύθερος άνθρωπος και έκανε τις επιλογές του.

Για το ίδιο το περιστατικό ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου μεταξύ άλλων είπε ότι: «Μπήκε μέσα στο κατάστημα άοπλος, χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια. Ποιος ληστής μπαίνει για να ληστέψει έτσι; Ο κοσμηματοπώλης ήταν απέναντι σε ένα περίπτερο. Από ό,τι μου είπαν το παιδί μπήκε στο κατάστημα κι εγκλωβίστηκε εκεί, χωρίς να διατρέχει κανείς κίνδυνο. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν το παιδί μου να είναι σε διπλανή καφετέρια, όταν ξέσπασε ένας τσακωμός και έφυγε για να κρυφτεί. Εγκλωβίστηκε στο κοσμηματοπωλείο και ακούγοντας τον συναγερμό να χτυπά πανικοβλήθηκε. Στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης να πετά μια πέτρα στην τζαμαρία, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και ο Ζακ προσπάθησε να φύγει. Εκεί τον πλακώσανε στις μπουνιές και στις κλωτσιές και το παιδί κατέληξε».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top