ΠΑΦΟΣ: Νεαρός κατηγορείται ότι έκλεβε δωμάτια ξενοδοχείου που εργαζόταν – Δεν έχει χρήματα για δικηγόρο

ΠΑΦΟΣ: Νεαρός κατηγορείται ότι έκλεβε δωμάτια ξενοδοχείου που εργαζόταν – Δεν έχει χρήματα για δικηγόρο

Στις 17 Οκτωβρίου θα απαντήσει 26χρονος στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για 11 διαρρήξεις και κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείου στην Πάφο, στο οποίο εργαζόταν.

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Η υπόθεση ορίστηκε για απάντηση παραδοχής ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στις 17 Οκτωβρίου.

Στην δικάσιμο της Τρίτης 25/09 το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα του υπόπτου για νομική αρωγή.

Επίσης το δικαστήριο διέταξε όπως ο 26χρονος παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

*φωτογραφεία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE