Τα βρήκαν εκπαιδευτικές οργανώσεις και Διυπουργική- Τέλος τα αδιέξοδο στην παιδεία

Τα βρήκαν εκπαιδευτικές οργανώσεις και Διυπουργική- Τέλος τα αδιέξοδο στην παιδεία

Συμφωνία επήλθε το απόγευμα της Τετάρτης 26/9 μετά από έκτακτη συνεδρία στην οποία συμμετείχαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και Διυπουργική επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων έπεσαν τρεις προτάσεις και οι δύο πλευρές «έδωσαν τα χέρια» συνδιαμορφώντας μια από τις τρεις.

Το αδιέξοδο και η κρίση στη παιδεία που τις προηγούμενες βδομάδες δημιούργησε προβλήματα και ένταση θεωρείται λήξαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE