Πάνε ξανά στην ανατολική οι οργανωμένοι ΑΕΛίστες

Πάνε ξανά στην ανατολική οι οργανωμένοι ΑΕΛίστες

Μήνυμα του ΣΥΦ ΑΕΛ αναφέρει πως θα βρεθούν κανονικά οι οργανωμένοι στην ανατοίκή κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου την ερχόμενη Τετάρτη στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων της ΑΕΛ απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Youth League.

«Τετάρτη 3-10-18 η ώρα 19:00 στο Τσίρειο, ο ιστορικός ευρωπαϊκός αγώνας της πρωταθλήτριας μας U-19, χωρίς την κάρτα της μίζας.
Θα έρθουν ξανά τα ξωτικά μέσα στη Θύρα 3 να σας κάνουν μαγικά…».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE