Πάνε ξανά στην ανατολική οι οργανωμένοι ΑΕΛίστες

Πάνε ξανά στην ανατολική οι οργανωμένοι ΑΕΛίστες

Μήνυμα του ΣΥΦ ΑΕΛ αναφέρει πως θα βρεθούν κανονικά οι οργανωμένοι στην ανατοίκή κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου την ερχόμενη Τετάρτη στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων της ΑΕΛ απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Youth League.

«Τετάρτη 3-10-18 η ώρα 19:00 στο Τσίρειο, ο ιστορικός ευρωπαϊκός αγώνας της πρωταθλήτριας μας U-19, χωρίς την κάρτα της μίζας.
Θα έρθουν ξανά τα ξωτικά μέσα στη Θύρα 3 να σας κάνουν μαγικά…».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE