Ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ πρώην παίκτρια των Απόλλων Ladies – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ πρώην παίκτρια των Απόλλων Ladies – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λάρισας, ανακοινώνει την απόκτηση της Χαράς Νεοφύτου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ είναι 22 ετών, τελειόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια σε ολόκληρη την δεξιά πλευρά και αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Πάνο.

H Χαρά Νεοφύτου είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών Κύπρου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

Στο πρωτάθλημα της Κύπρου αγωνίζονταν στον Apollon Ladies Κύπρου για σχεδόν 7 χρόνια με τον οποίο και έχει πάρει όλους τους τίτλους, 6 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα και 4 Super Cup.

Στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον Άρη και στις Αμαζόνες Δράμας.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Αμαζόνων Δράμας για την παραχώρηση της παίκτριας».

Πηγή: e-ael.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE