Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Πριν δέκα χρόνια μετακόμισε από την Ένωση στην Ομόνοια. Τον είχαν αγοράσει για περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ επί προεδρίας Μιλτιάδη Νεοφύτου. ‘Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα τον Μάιο του 2010, έκανε σούπερ σεζόν τότε.
Το Καλοκαίρι του 2013 ο Τζίμης πουλήθηκε στην Ελβετική Σιόν, περίπου όσα λεφτά είχε δαπανήσει η Ομόνοια για να τον αποκτήσει από την ΕΝΠ. Ο Κύπριος διεθνής άσος, δεν μπορεί να λεχθεί ότι πέτυχε σημαντικά πράγματα στον Ελβετικό σύλλογο.
Επαναπατρίστηκε πριν τρία χρόνια, αλλά από τότε σε λίγα παιχνίδια, θύμισε τον παλιό καλό Τζίμη. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, εννοείται ότι επηρεάστηκε κι αυτός από την γενικότερη «μιζέρια» της ομάδας. Ειδικά τα δυο προηγούμενα χρόνια.
Περνώντας πλέον η Ομόνοια στην εποχή των δολαρίων του Παπασταύρου, με τους Ισπανούς να κάνουν κουμάντο στο τεχνικό κομμάτι, οι χιλιάδες οπαδοί της περιμένουν ότι θα αναγεννηθεί. Μαζί με αυτό, ελπίζουν και στην… αναγέννηση του Δημητράκη που έγινε Δημήτρης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις