ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Βροχερό το επόμενο διάστημα

ΚΥΠΡΟΣ: Βροχερό το επόμενο διάστημα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου 29/09 θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ του Σαββάτου θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 30/09 θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών.

 Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί  ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 01/10, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Τρίτη 02/10 θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ενώ την Τετάρτη θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.

 Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση τη Δευτέρα, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ μέχρι την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top