Τραγωδία στην Πάφο – Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Τραγωδία στην Πάφο – Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα, 71χρονος τουρίστας από την Αγγλία.

Ο άτυχος άνδρας, ενώ κολυμπούσε στην παραλία πλησίον στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Κάτω Πάφο, σε κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του.

Η σύζυγος του 71χρονου, αντιλήφθηκε τι συνέβη και αμέσως κάλεσε σε βοήθεια.

Ναυαγοσώστες έσπευσαν με jet- sky στο σημείο όπου επέπλεε ο 71χρονος και τον ανέσυραν στην στεριά.

Ο 71χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια θανάτου, αναμένεται να διαπιστωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας, βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές με την σύζυγό του και θα επέστρεφαν την Κυριακή (29/9) στην πατρίδα τους, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια, δυστυχώς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE