ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΘΕΣΗ των μελών της Λευκοθέας για το περιστατικό με ΚΑΡΤΑ στο Ομόνοια- Χρυσομηλιά

Η ΘΕΣΗ των μελών της Λευκοθέας για το περιστατικό με ΚΑΡΤΑ στο Ομόνοια- Χρυσομηλιά

Μετά την καταγγελία που έγινε στο ThemaSports μέλη και παίκτριες της Λευκοθέας που βρίσκονταν στο χώρο εκείνη την ώρα έδωσαν τη δική του εκδοχή.

Δείτε το θέμα εδώ: ΚΥΠΡΟΣ: Απίστευτα πράγματα σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου – Έπεσε ΞΥΛΟ για την κάρτα!

Αρχικά είχε γίνει καταγγελία στο ThemaSports, ότι οι ποδοσφαιρίστριες και οι παράγοντες της Λευκοθέας, απαίτησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς κάρτα φιλάθλου και χωρίς να πληρώσουν εισφορά.

Μάλιστα όπως είχε αναφερθεί προχώρησαν και σε επίθεση προς μέλη της γυναικείας Ομόνοιας, σύμφωνα πάντα με την ίδια καταγγελία.

Το ThemaSports επικοινώνησε με άτομο από τα μέλη της Λευκοθέας που βρισκόταν εκεί και μας έδωσαν τη δική τους εκδοχή.

Δείτε τι δήλωσαν στο {TS}:
 

»Να τονίσω ότι μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει κάτι. Απλά εμείς λόγω διακοπής στο παιχνίδι κόντρα στην Πάφια πήγαμε στο γήπεδο να δούμε τον αγώνα της Ομόνοιας με την Χρυσομηλιά. Στη διαδρομή μάθαμε πως χρειαζόταν κάρτα φιλάθλου, όμως δεν το ξέραμε καθώς στα δικά μας παιχνίδια οι οπαδοί μας δεν χρησιμοποιούσαν κάρτα φιλάθλου. Εμείς το μάθαμε χθες πως θα έπρεπε να έχουμε κάρτα. Να σημειώσω πως την περασμένη εβδομάδα στο Απόλλων-Ομόνοια δεν χρησιμοποιήθηκε καμία κάρτα κατά την είσοδο. Ήταν πρεμιέρα αλλά δεν υπήρχε κάρτα φιλάθλου. Πήγαμε στο γήπεδο λοιπόν στο παιχνίδι της Ομόνοιας με την Χρυσομηλιά, και δεν είχαμε κάρτα. Δύο άτομά μας μπήκαν μέσα και πλήρωσαν και εισφορά. Γύρω στο 50’ του αγώνα, πήγαμε εμείς και οι πόρτες ήταν κλειδωμένες.

Μετά που πήγαμε άργησαν να μας ανοίξουν καθώς όταν πήγαμε στο 50ο λεπτό οι πόρτες ήταν κλειδωμένες. Εκεί υπήρξε μια μικρή αντιπαράθεση λεκτική με τα άτομα του γηπέδου που ήταν στην είσοδο. Σκοπός μας ήταν να δούμε το παιχνίδι απλά. Ως Λευκοθέα, ως πρώτη ομάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο δεν νομίζω ως σκοπός μας να ήταν κάτι περισσότερο από το να δούμε την μπάλα. Είμαι 9 χρόνια στο ποδόσφαιρο.

Ποτέ δεν υπήρχε κανένα θέμα μεταξύ των ομάδων τόσα χρόνια. Πριν δύο χρόνια ήμασταν μαζί με την Ομόνοια, συγχώνευση, όμως στην πορεία οι δύο ομάδες διασπάστηκαν. Δεν ξέρω αν η Ομόνοια μας βλέπει εχθρικά. Οι παίκτριες είμαστε όλες φίλες. Αν οι διοικήσεις έχουν προβλήματα δεν είναι δουλειά δική μας.

Οι ομάδες δεν ήταν ενήμερες για την κάρτα φιλάθλου. Δεν μας ενημέρωσε κανείς για την κάρτα. Είμαι παίκτρια και έχω κάρτα. Δεν είμαι εναντίον της κάρτας φιλάθλου. Απλά δεν ήμασταν ενήμερη ως ομάδα.

Κάποια άτομα αναγκάστηκαν να πάνε στο χωράφι για να δούνε το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top