ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 49χρονος δημόσιος λειτουργός - Η λεία από το Υγειονομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 49χρονος δημόσιος λειτουργός - Η λεία από το Υγειονομείο

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού προσήλθε 49χρονος που φέρεται να έκλεβε από το Υγειονομείο Λεμεσού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Πέμπτη (4/10) διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών εναντίον 49χρονου, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από Δημόσιο λειτουργό, κατάχρησης εξουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Χειροπέδες σε 49χρονο εργάτη στο Υγειονομείο Λεμεσού πέρασε την Τετάρτη (3/10) η Αστυνομία, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 12,900 ευρώ από τα ταμεία της υπηρεσίας.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί από την υπεύθυνη επιθεωρήτρια του Υγειονομείου Λεμεσού και σύμφωνα με την μαρτυρία, ο 49χρονος φέρεται, μεταξύ 5 Ιανουαρίου με 25 Σεπτεμβρίου 2018, να έκλεβε τα χρήματα που του παραδίδονταν με σκοπό να τα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE