ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 49χρονος δημόσιος λειτουργός - Η λεία από το Υγειονομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ο 49χρονος δημόσιος λειτουργός - Η λεία από το Υγειονομείο

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού προσήλθε 49χρονος που φέρεται να έκλεβε από το Υγειονομείο Λεμεσού.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Πέμπτη (4/10) διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών εναντίον 49χρονου, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από Δημόσιο λειτουργό, κατάχρησης εξουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Χειροπέδες σε 49χρονο εργάτη στο Υγειονομείο Λεμεσού πέρασε την Τετάρτη (3/10) η Αστυνομία, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού 12,900 ευρώ από τα ταμεία της υπηρεσίας.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί από την υπεύθυνη επιθεωρήτρια του Υγειονομείου Λεμεσού και σύμφωνα με την μαρτυρία, ο 49χρονος φέρεται, μεταξύ 5 Ιανουαρίου με 25 Σεπτεμβρίου 2018, να έκλεβε τα χρήματα που του παραδίδονταν με σκοπό να τα καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE