ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπαινε χαλαρός στο όχημα - Τον 'άρπαξαν' οι αστυνομικοί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμπαινε χαλαρός στο όχημα - Τον 'άρπαξαν' οι αστυνομικοί

Στη σύλληψη 43χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Η σύλληψη του 43χρονου, διενεργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/10), κατά τη διάρκεια επιχείρησης του ΟΠΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, το όχημα, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο από την 1η Οκτωβρίου 2018, εντοπίστηκε σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος κατοικιών στη Λεμεσό.

Η περιοχή τέθηκε υπό παρακολούθηση από τα μέλη του ΟΠΕ και γύρω στις 11.10μ.μ. της Τετάρτης (3/10), θεάθηκε ο 43χρονος, να το πλησιάζει, να το ξεκλειδώνει με τη χρήση τηλεχειριστηρίου και να εισέρχεται σε αυτό.

Αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί και ανέκοψαν το όχημα. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 43χρονου, ένα πορτοφόλι το οποίο φέρεται να ανήκει στον 45χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος.

Εναντίον του 43χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Το πρωί της Πέμπτης (4/10), ο 43χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η κλοπή του οχήματος, είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λεμεσού, από τον 45χρονο ιδιοκτήτη του, λίγο μετά το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 12μ. της ίδιας μέρας, είχε μεταβεί σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού, για κολύμπι. Ενώ βρισκόταν εντός της θάλασσας για κολύμπι, άγνωστος φέρεται να έκλεψε το τσαντάκι του, που είχε αφήσει στην παραλία, το οποίο περιείχε το κλειδί του αυτοκινήτου του και το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως ανέφερε ο 45χρονος, όταν αντιλήφθηκε την κλοπή, έψαξε να βρει το αυτοκίνητό του, χωρίς ωστόσο να το εντοπίσει εκεί που το είχε σταθμεύσει.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο εντός του οχήματος, είχε αφήσει το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και δύο πιστωτικές κάρτες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top