ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To ΧΑΡΗΚΕ ο Πρόεδρος! Για την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ των συμπολιτών του, τι είπε…

To ΧΑΡΗΚΕ ο Πρόεδρος! Για την ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ των συμπολιτών του, τι είπε…

Είχε την τιμή να… φιλοξενήσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, χθες βράδυ ο ηγέτης του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης. Το σωστό θα ήταν να τον φιλοξενούσε στο ποδοσφαιρικό σπίτι της Λεμεσού κι όχι σε αυτό που «ενοικιάζει» αναγκαστικά η ομάδα, για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. 

Χάρηκε την επιτυχία με τους Γάλλους, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού είναι και δηλωμένος Απολλωνίστας! 

Δεν μπορούμε να ξέρουμε, αν ο Νίκος Κίρζης στην κουβέντα που έκανε ψες με τον Αρχηγό του Κράτους, έθεσε και τ’ άλλα θέματα που «καίνε» τον Απόλλωνα και τις άλλες Λεμεσιανές ομάδες.  

Τη νέα καθυστέρηση στην έναρξη των κατασκευαστικών έργων για το γήπεδο στο Κολόσσι, αλλά και την ταλαιπωρία που υφίστανται κάθε χρόνο οι οπαδοί του Απόλλωνα, οι οποίοι αναγκάζονται να πηγαίνουν εκτός Λεμεσού για να στηρίζουν (στα παιχνίδια του Γιουρόπα Ληγκ) την ομάδα τους. 

Λογικά θα αντάλλαξαν απόψεις και για τις «παράπλευρες απώλειες» στην προσέλευση του κόσμου, μετά την εφαρμογή του νόμου της κάρτας οπαδού. Όχι μόνο στους αγώνες του Απόλλωνα, αλλά γενικότερα στο κυπριακό πρωτάθλημα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε επίσης: Έκανε κάρτα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης!  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top