ΛΕΜΕΣΟΣ-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ: Συνελήφθη η 42χρονη ύποπτη – Οι διαφορές που είχαν με τη 46χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ: Συνελήφθη η 42χρονη ύποπτη – Οι διαφορές που είχαν με τη 46χρονη

Χειροπέδες έβαλαν τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού στη 42χρονη ύποπτη για την έκρηξη χειροβομβίδας σε οικία 46χρονης κοινοτικής συμβούλου Κοιλανίου.

Η 42χρονη, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εργάζεται επίσης στο κοινοτικό συμβούλιο.

Όπως διαπιστώνεται, είχε διαφορές με την κοινοτική σύμβουλο μετά από καταγγελίες της 46χρονης παραπονούμενης.

Η 42χρονη οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού και αναμένεται να καταθέσει γραπτώς τη δική της μαρτυρία.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η χειροβομβίδα εξερράγη στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/10) στην οικία της 46χρονης στην Εκάλη Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE