ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύγκρουση οχήματος «άφησε» χωρίς ρεύμα την πόλη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύγκρουση οχήματος «άφησε» χωρίς ρεύμα την πόλη

Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό, προκάλεσε πρόβλημα σε διάφορες περιοχές της πόλης, το πρωί της Δευτέρας 08/10.

Του Μιχάλη Μενελάου

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ThemaOnline, η Εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, κυρία Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη αποκαθίσταται γύρω στις 14:00 το απόγευμα της Δευτέρας 08/10.

Η κυρία Παπαδοπούλου ανέφερε πως τροχαίο ατύχημα στην Επισκοπή απέκοψε εναέριες γραμμές της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, με συνεργείο της Αρχής να σπεύδει άμεσα στο σημείο για αποκατάσταση της βλάβης.

Σε πολλές περιοχές που παρουσιάστηκε η βλάβη, το πρόβλημα έχει λυθεί, ενώ πλήρης αποκατάσταση αναμένεται γύρω στις 14:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Σε επικοινωνία μας με την Αστυνομία μας επιβεβαίωσε το περιστατικό του ατυχήματος, το οποίο προκάλεσε το πρόβλημα στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Υπενθυμίζουμε πως γύρω στις γύρω στις 11:50 παρουσιάστηκε πρόβλημα στο δίκτυο σε τρεις περιοχές της Λεμεσού.

Από τις 11:52 παρατηρήθηκε μπλακάουτ στην Επισκοπή, στις 11:54 στην Ερήμη και στις 11:55 στην Καντού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE