ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάκριση για τη βουλευτή Στέλλα Κυριακίδου στο Στρασβούργο

Διάκριση για τη βουλευτή Στέλλα Κυριακίδου στο Στρασβούργο

Διάκριση για τη Στέλλα Κυριακίδου στο Στρασβούργο.

Σε συνεδρία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (8/10) το απόγευμα στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο των εργασιών του Τέταρτου Μέρους της Συνόδου 2018 της ΚΣΣΕ, η επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στη ΚΣΣΕ, βουλεύτρια Στέλλα Κυριακίδου, εξελέγη Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ της Συνέλευσης.

Αναφέρεται επίσης πως με πρωτοβουλία της κας Κυριακίδου, πραγματοποιήθηκε διαφωτιστική εκδήλωση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Την έναρξη της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, κήρυξε η κα Κυριακίδου, στην παρουσία της Πρόεδρου της ΚΣΣΕ, του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, βουλευτών – μελών της Συνέλευσης και αξιωματούχων του Οργανισμού και στη συνέχεια φωταγωγήθηκε το κτίριο του Συμβουλίου της Ευρώπης σε χρώμα ροζ.

Διανεμήθηκαν επίσης ροζ κορδέλες και σχετικό διαφωτιστικό υλικό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top