Προγραμματίστηκε η συνάντηση Αναστασιάδη - Σπέχαρ

Προγραμματίστηκε η συνάντηση Αναστασιάδη - Σπέχαρ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχει στις 10.30 το πρωί την Παρασκευή (12/10) η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, σημειώνοντας πως η συνάντηση θα γίνει κατόπιν αιτήματος της κ. Σπέχαρ.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Σπέχαρ είχε σήμερα συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, κατόπιν αιτήματος του Τ/κ ηγέτη.

Όπως έγινε γνωστό στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν το θέμα της διάνοιξης των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Λεύκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE