ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Η πτήση από το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν μετέφερε μόνο επιβάτες

ΕΛΛΑΔΑ: Η πτήση από το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν μετέφερε μόνο επιβάτες

Συνελήφθη  την Τρίτη 9/10στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» 25χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία, η οποία είχε στην κατοχή της πάνω από έξι κιλά κοκαΐνης.


Η συλληφθείσα, η οποία έφτασε στην Ελλάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο, μέσω Ρώμης, μετέφερε στην αποσκευή της, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε αλεξίπτωτο πλαγιάς, έξι συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 6 κιλών και 705 γραμμαρίων. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο τρόπος δράσης και η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή της οδηγούν τις αστυνομικές Αρχές να εξετάσουν το ενδεχόμενο η συλληφθείσα να αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Ελλάδα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top