Χαμός στην ορεινή Λεμεσό από την κακοκαιρία - «Κλαίνε» οι κάτοικοι

Χαμός στην ορεινή Λεμεσό από την κακοκαιρία - «Κλαίνε» οι κάτοικοι

Ζημιές σε σοδειές, σπίτια και δρόμους, άφησε πίσω της η κακοκαιρία της Τρίτης (9/10).

Λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης (9/10) ξέσπασε έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση στην ορεινή Λεμεσό.

Η κακοκαιρία, «κτύπησε» και κατέστρεψε τις σοδειές των αγροτών που τον περασμένο Ιούνιο, είχαν πληγεί και πάλι από την θεομηνία.

Επίσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, χείμαρροι κατέβηκαν και μπήκαν μέσα στις οικίες, προκαλώντας διάφορες ζημιές.

Ακόμη, προβλήματα προκλήθηκαν και στο οδικό δίκτυο, λόγω κατολισθήσεων πετρών στους δρόμους και άλλων αντικειμένων που παρέσυραν οι άνεμοι και οι βροχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE