Γεμάτα παρανομίες τα σχολικά κυλικεία στην Κύπρο – Μέχρι και το νερό πωλούν ακριβότερα

Γεμάτα παρανομίες τα σχολικά κυλικεία στην Κύπρο – Μέχρι και το νερό πωλούν ακριβότερα

Σωρεία παρατυπιών που αφορούν τιμές και ποιότητα προϊόντων διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών.

 

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018 συμμετείχε ως μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ελέγχου Σχολικών Κυλικείων (ΤΕΕΣΚ), σε 200 ελέγχους και αξιολογήσεις κυλικείων, στη βάση της σχετικής νομοθεσίας.

Από τις αξιολογήσεις οι 61% έγιναν σε δημοτικά, 21% σε γυμνάσια και 18% σε λύκεια ή/και τεχνικές σχολές.
"Μέσα από τις επιθεωρήσεις διαφάνηκε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι κυλικείων οι οποίοι αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και κάποιοι άλλοι που δημιουργούν προβλήματα που έχουν σχέση με τη γενικότερη προστασία και εξυπηρέτηση των μαθητών κάθε ηλικίας", αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE