Νέο σύστημα σήμανσης καυσίμων ισχύει σε Κύπρο και Ευρώπη

Νέο σύστημα σήμανσης καυσίμων ισχύει σε Κύπρο και Ευρώπη

Νέο εναρμονισμένο σύνολο ετικετών καυσίμων.

Tα καύσιμα θα παράσχουν στους οδηγούς καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με την καταλληλότητα των καυσίμων για τα οχήματά τους οπουδήποτε κι αν ταξιδεύουν στην ΕΕ, βοηθώντας τους να αποφύγουν λάθη στην πλήρωση των ντεπόζιτων και την ενημέρωση σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της επιλογής τους.

Η πρωτοβουλία αυτή λαμβάνεται με βάση το άρθρο 7 της οδηγίας για την υποδομή εναλλακτικών καυσίμων του Οκτωβρίου 2014 και σύμφωνα με το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για την υποδομή εναλλακτικών καυσίμων που εγκρίθηκε το Νοέμβριο του 2017 και το οποίο καθορίζει ορισμένες δράσεις στήριξης για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των υποδομών, την αύξηση των επενδύσεων και τη βελτίωση της αποδοχής των καταναλωτών.

Συμπληρώνει επίσης τις προτάσεις της Κομισιόν Γιούνκερ, "η Ευρώπη σε κίνηση" για μια καθαρή, ασφαλή και συνδεδεμένη κινητικότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Είμαι αισιόδοξη» – Στον ορίζοντα νέα συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό

Ολγκίν: «Είμαι αισιόδοξη» – Στον ορίζοντα νέα συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό

Παραμένει αισιόδοξη και θετική, δήλωσε η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Ανχελα Ολγκίν, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ετοιμάζουν με τον ΓΓ των ΗΕ τη συνάντηση 5+1, που θα είναι Ιούλιο ή Αύγουστο

BEST OF TOTHEMAONLINE