ΠΑΦΟΣ: Τον «έκαψαν» οι ουσίες - Διαδικασίες απέλασης

ΠΑΦΟΣ: Τον «έκαψαν» οι ουσίες - Διαδικασίες απέλασης

Υπόθεση ναρκωτικών και παράνομης διαμονής στη Δημοκρατία διερευνά η Αστυνομία.

Το βράδυ της Πέμπτης (12/10) μέλη της ομάδας 'Z' ανέκοψαν 27χρονο που κινείτο πεζός στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε εντοπίστηκε ένα καλαμάκι που ήταν σφραγισμένο και στα δύο άκρα και το οποίο περιείχε κρυσταλλική ουσία.

Ανακρινόμενος ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι πρόκειται για την ναρκωτική ουσία κρίσταλ μεθ και ότι την κατείχε για δική του χρήση.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε επίσης ότι αυτός διέμενε παράνομα στο έδαφος της ΚΔ από τον περασμένο Μάρτιο.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα που διαμένει όπου εντοπίστηκαν άλλες δύο κοπέλες οι οποίες επίσης διέμεναν όπως διαφάνηκε παράνομα στο έδαφος της ΚΔ και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες απέλασης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE