ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είδε τους αστυνομικούς και «έβγαλε φτερά» - Τα βρήκαν όλα στον καταψύκτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είδε τους αστυνομικούς και «έβγαλε φτερά» - Τα βρήκαν όλα στον καταψύκτη

Χειροπέδες σε δυο άτομα πέραση η Αστυνομία.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας, διεξήγαγαν το πρωί της Παρασκευής 12/10 βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα στην οικία 70χρονου στη Λεμεσό.

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, εντοπίστηκε στο πίσω μέρος της οικίας 42χρονος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησε να διαφύγει.

Ο 42χρονος, ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και σε σωματικό έλεγχο που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκε το χρηματικό των 4,500 ευρώ, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην παρουσία του 70χρονου, σε διάφορα μέρη εντός της οικίας, ανευρέθηκε το χρηματικό ποσό των 19,890 ευρώ περίπου, καθώς επίσης διάφορες επιταγές, τέσσερις κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα, ενώ σε καταψύκτη, εντοπίστηκαν ένας λαγός 24 τσίκλες, 11 περιστέρια και 14 μικροπούλια.

Ο 70χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι ο 42χρονος βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε σχέση με τα θηράματα, ειδοποιήθηκε το Ταμείο Θήρας, όπου έκδωσε στον 70χρονο εξώδικο ύψους 12,600 ευρώ, ενώ για τα αδασμολόγητα τσιγάρα ειδοποιήθηκε το Τελωνείο, όπου έκδωσε εξώδικο ύψους 240 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top