ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις Μπεν Σιμόν και Λαΐφη για την εκτός έδρας ΜΑΧΗ με τη Βουλγαρία

Οι δηλώσεις Μπεν Σιμόν και Λαΐφη για την εκτός έδρας ΜΑΧΗ με τη Βουλγαρία

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η Εθνική Ανδρών Κύπρου ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Εθνική Βουλγαρίας.

Μίλησαν ο προπονητής, Μπεν Σιμόν, καθώς και ο ποδοσφαιριστής, Κωνσταντίνος Λαϊφης.

Μιλώντας ο Μπεν Σιμόν αρχικά παρατήρησε «Είναι ένας σημαντικός αγώνας. Όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι από τότε που ανέλαβα. Ίσως αυτός να είναι πιο κρίσιμος».

Ερωτηθείς για το δυνατά και αδύνατα σημεία που πρόσεξε μέσα από την ανάλυση που έκανε της Εθνικής Βουλγαρίας επισήμανε «Συνήθως δεν αναλύω δημόσια τους αντιπάλους. Αλλά ξέρουμε ότι η Βουλγαρία είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο κίνητρο. Μετά από δυο ομάδες στον όμιλο, μπορούμε όλοι να είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Πιστεύω ότι και για τις δυο ομάδες το δυνατό σημείο είναι η ομαδική δουλειά».

Κατά το πόσο σκοπεύει να στηριχθεί στους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στη Σλοβενία υπογράμμισε «Σίγουρα θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που έγινε με την Σλοβενία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Άλλος αντίπαλος τώρα και παίζουμε εκτός έδρας. Θα επιλέξουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο πνεύμα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, προετοιμαστήκαμε καλά. Ήρθε η ώρα να παίξουμε σε καλό επίπεδο και εκτός έδρας».

Όταν του αναφέρθηκε ότι πριν από 21 χρόνια έπαιξε ως παίκτης με το Ισραήλ στη Βουλγαρία ο Μπεν Σιμόν σχολίασε «Σε ευχαριστώ που μου το θύμισες αλλά είμαι νέος ακόμη για να νοσταλγώ»!

Κωνσταντίνος Λαϊφης:

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Ίσως να είναι το πιο σημαντικό γιατί πρέπει να πάρουμε βαθμούς αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από τον όμιλο. Όλα τα παιδιά είναι διαβασμένα, αναλύσαμε τον αντίπαλο όπως πρέπει. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα γιατί αυτή η Εθνική αξίζει πολλά και το βλέπω μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε μια οικογένεια και πιστεύω ότι θα πάμε μπροστά. Η Εθνική έδειξε ότι μπορεί να πάρει διπλό, το έκανε και παλιά νομίζω. Δεν ξέρω ότι ήρθε η ώρα αλλά θα τα δώσουμε όλα για το διπλό και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε, φτάνει να το πιστέψουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top