ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε διευθυντή υποστατικού - Δεν υπάκουσε τις οδηγίες του Δικαστηρίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε διευθυντή υποστατικού - Δεν υπάκουσε τις οδηγίες του Δικαστηρίου

Στη σύλληψη 44χρονου διευθυντή υποστατικού στη Λευκωσία, προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (12/10) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανυπακοής σε διάταγμα Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8μ.μ., λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι το εν λόγω υποστατικό βρισκόταν σε λειτουργία, κατά παράβαση δικαστικού διατάγματος που εκδόθηκε την Παρασκευή (12/10).

Το διάταγμα προνοούσε την αναστολή της λειτουργίας του υποστατικού.

Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν το υποστατικό να βρίσκεται σε λειτουργία και να εξυπηρετεί περίπου 20 πρόσωπα.

Μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας, το υποστατικό έκλεισε και ο διευθυντής του συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι παρευρισκόμενοι, κλήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό για κατάθεση.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE