Ταράζει τα νερά ο Λουκάκου… ΠΟΥ θέλει να αγωνιστεί!

Ταράζει τα νερά ο Λουκάκου… ΠΟΥ θέλει να αγωνιστεί!

Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στη Serie A εξέφρασε μέσα από συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport» ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο της Γιουβέντους.

Την άλλη Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γιουβέντους για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Με αυτήν την αφορμή η «Gazzetta dello Sport» πήρε συνέντευξη από τον φορ των «κόκκινων διαβόλων» Ρομέλου Λουκάκου.Ο Βέλγος στράικερ ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να αγωνιστεί στη Serie A, όπου παίζει και ο αδερφός του, Τζόρνταν (με τη φανέλα της Λάτσιο) και απάντησε «γιατί όχι; Το ελπίζω».

 

Παράλληλα, μίλησε και για την Γιουβέντους: «η Γιούβε έχει ένα εξαιρετικό πλάνο και το ακολουθεί πιστά. Κάθε χρόνο γίνεται δυνατότερη. Χωρίς αμφιβολία είναι μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν έναν σπουδαίο προπονητή και εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεχωρίζει, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που πρέπει να προσέξεις. Ο Ντιμπάλα είναι εντυπωσιακός, ενώ αγαπώ και τον Ντάγκλας Κόστα. Είναι μια σπουδαία μεταγραφή και η καριέρα του δείχνει ότι πάντα κάνει τη διαφορά. Είναι μια σκληρή ομάδα, αλλά προφανώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τερματίσει στην κορυφή».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE