ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τρόμο προκαλεί ο προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης- Η κατάσταση των τραυματιών

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τρόμο προκαλεί ο προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης- Η κατάσταση των τραυματιών

Τρόμο προκαλεί η ένδειξη αλκοόλης, κατά τον προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ, του ενός εκ των οδηγών των οχημάτων, που ενεπλάκησαν στο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο μετά τον κυκλικό κόμβο Γ.Σ.Π. το πρωί της Δευτέρας (15/10).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που πραγματοποιήθηκε στον οδηγό, η ένδειξη ήταν 140μg αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο από τον νόμο όριο, ενώ αναμένεται και ο τελικός έλεγχος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 4 τραυματίες – Επιχείρηση απεγκλωβισμού –Ανατραπέν όχημα –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας των επιβαινόντων, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, δύο πρόσωπα έχουν τραυματιστεί, χωρίς ωστόσο η κατάσταση τους να εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE