ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιμόν: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στη νίκη» – ΒΙΝΤΕΟ

Σιμόν: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στη νίκη» – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Σλοβενία εκτός έδρας, ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν.

Αναλυτικά:

«Μερικές φορές κάποια πράγματα μπορούν να σε μπερδέψουν. Για κάποια πράγματα είμαι σίγουρος, ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε και να έχουμε πίστη στην ομάδα μας.

Να συνεχίσουμε να βρίσκουμε κίνητρο για να αγωνιζόμαστε και να μην μας απογοητεύσει η ήττα από τη Βουλγαρία. 

Παίζουμε ίσως με την πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου, έστω κι αν δεν το δείχνει η βαθμολογική της θέση. Έχουν πολύ καλό προπονητή και χρειάζεται προσοχή ο αγώνας.

Κάθε ομάδα έχει την δυναμική της. Έχουμε τους δικούς μας στόχους μας στο παιχνίδι, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στη νίκη.

Προσπαθούμε για το καλύτερο μετά από κάθε αγώνα, είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει χρόνος μέχρι το επόμενο παιχνίδι και προσπαθούμε να μην απογοητευόμαστε, ούτε να ενθουσιαζόμαστε.

Προσπαθήσαμε και στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο να μιλήσουμε με τους παίκτες και τους είπα ότι δεν είμαι απογοητευμένος από την ήττα στη Βουλγαρία. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και νέο αίμα στην ομάδα, αφού έχουμε πολύ καλό ρόστερ.

Ο κάθε αγώνας στον όμιλο είναι ανταγωνιστικός και είτε είναι ο πρώτος, είτε ο τελευταίος, για εμάς είναι σημαντικός αγώνας. Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου και περιμένω κάτι καλό στο αυριανό παιχνίδι».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top