ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προετοιμασία για άνοιγμα 2 οδοφραγμάτων στην Λευκωσία, έχει κάνει ο «δήμος»

Προετοιμασία για άνοιγμα 2 οδοφραγμάτων στην Λευκωσία, έχει κάνει ο «δήμος»

Ο «δήμος» Λευκωσίας έχει κάνει προετοιμασίες για την διάνοιξη δύο ακόμη οδοφραγμάτων στην Λευκωσία, στην Πύλη Πάφου για πεζούς και στην Πύλη Αμμοχώστου για αυτοκίνητα, δήλωσε ο «δήμαρχος», Μεχμέτ Χαρμαντζί σημειώνοντας ότι στο θέμα αυτό είχαν αποστείλει από κοινού με τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζιη σχετικές επιστολές στους δύο ηγέτες.

Αυτά τα δύο οδοφράγματα πρέπει να ιδωθούν χωριστά από τα άλλα, ανέφερε ο κ. Χαρμαντζί λέγοντας ότι με τον κ. Γιωρκάτζη αλλά και οι αρμόδιες τεχνικές ομάδες έχουν αρκετές φορές επιθεωρήσει τις δύο αυτές περιοχές και έχουν συζητήσει το θέμα.

Ο Μεχμέτ Χαρμαντζί πρόσθεσε ότι την περασμένη εβδομάδα για τα δύο αυτά οδοφράγματα είχε συναντήσεις με το «προεδρικό», την «πρωθυπουργία», το «υπουργείο εξωτερικών» και την «διοίκηση» των «δυνάμεων ασφαλείας». Οι συνομιλητές του, είπε, δεν βλέπουν αρνητικά το άνοιγμα αυτών των δύο οδοφραγμάτων, συζήτησαν λεπτομέρειες επί χάρτου και το οικονομικό κόστος, που δεν προβλέπεται μεγάλο, και όταν οι τέσσερις αυτοί «θεσμοί» - όπως είπε – καθορίσουν την άποψή τους θα δοθούν λεπτομέρειες για τις εργασίες.

Το άνοιγμα οδοφράγματος στην Πύλη Αμμοχώστου για την οδική κίνηση, εξήγησε, θα διευκολύνει την τροχαία κίνηση στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και όσους κατευθύνονται προς την Λεμεσό και την Λάρνακα. Το οδόφραγμα για πεζούς στην Πύλη Πάφου, συνέχισε, θα αναζωογονήσει τουριστικά την περιοχή Αραμπαχμέτ.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top