Νεκρός ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Νεκρός ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Ο δισεκατομμυριούχος Πολ Άλεν, συνιδρυτής το 1975, μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς, της αμερικανικής εταιρείας πληροφορικής Microsoft, πέθανε τη Δευτέρα (15/10) σε ηλικία 65 ετών εξαιτίας επιπλοκών του καρκίνου από τον οποίο έπασχε, γνωστοποίησε εξ ονόματος της οικογένειάς του η εταιρεία του, Vulcan.

 

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του ιδρυτή μας Πολ Άλεν, συνιδρυτή της Microsoft», ανέφερε η Vulcan, την οποία δημιούργησε και της οποίας βασικός μέτοχος ήταν ο δισεκατομμυριούχος.

Ο Άλεν «πέθανε τη Δευτέρα το απόγευμα» εξαιτίας των «επιπλοκών του λεμφώματος μη-Χότζκιν» από το οποίο έπασχε, στο Σιάτλ, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.