Νεκρός ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Νεκρός ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Ο δισεκατομμυριούχος Πολ Άλεν, συνιδρυτής το 1975, μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς, της αμερικανικής εταιρείας πληροφορικής Microsoft, πέθανε τη Δευτέρα (15/10) σε ηλικία 65 ετών εξαιτίας επιπλοκών του καρκίνου από τον οποίο έπασχε, γνωστοποίησε εξ ονόματος της οικογένειάς του η εταιρεία του, Vulcan.

 

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του ιδρυτή μας Πολ Άλεν, συνιδρυτή της Microsoft», ανέφερε η Vulcan, την οποία δημιούργησε και της οποίας βασικός μέτοχος ήταν ο δισεκατομμυριούχος.

Ο Άλεν «πέθανε τη Δευτέρα το απόγευμα» εξαιτίας των «επιπλοκών του λεμφώματος μη-Χότζκιν» από το οποίο έπασχε, στο Σιάτλ, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE