Νεκρός ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Νεκρός ο συνιδρυτής της Microsoft Πολ Άλεν

Ο δισεκατομμυριούχος Πολ Άλεν, συνιδρυτής το 1975, μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς, της αμερικανικής εταιρείας πληροφορικής Microsoft, πέθανε τη Δευτέρα (15/10) σε ηλικία 65 ετών εξαιτίας επιπλοκών του καρκίνου από τον οποίο έπασχε, γνωστοποίησε εξ ονόματος της οικογένειάς του η εταιρεία του, Vulcan.

 

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του ιδρυτή μας Πολ Άλεν, συνιδρυτή της Microsoft», ανέφερε η Vulcan, την οποία δημιούργησε και της οποίας βασικός μέτοχος ήταν ο δισεκατομμυριούχος.

Ο Άλεν «πέθανε τη Δευτέρα το απόγευμα» εξαιτίας των «επιπλοκών του λεμφώματος μη-Χότζκιν» από το οποίο έπασχε, στο Σιάτλ, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE