LIKE ONLINE

Πώς θα δείτε αν ο λογαριασμός σας στο Facebook χακαρίστηκε

Πώς θα δείτε αν ο λογαριασμός σας στο Facebook χακαρίστηκε

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την κακόβουλη επίθεση στους λογαριασμούς εκατομμυρίων χρηστών του Facebook προχώρησε η εταιρεία μετά από περίπου δύο εβδομάδες όπου δεν υπήρχε καμία σχετική πληροφορία πέρα από το ίδιο το γεγονός.

 

Όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός της Σίλικον Βάλλεϊ οι χάκερς υπέκλεψαν τα πλήρη ονόματα των χρηστών καθώς και τις επαφές των λογαριασμών ενώ σε κάποιους λογαριασμούς κατάφεραν να διευσδύσουν ακόμα βαθύτερα και να υποκλέψουν πληροφορίες όπως διεύθυνση, ενδιαφέροντα, θρησκεία κλπ.

Μερικώς παρήγορο είναι το γεγονός ότι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο περιόρισε τον αριθμό των επιτηθέμενων στα 29 εκατ. από τα 50 εκατ που είχε αρχικά εκτιμήσει. Μάλιστα έδωσε και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις επιθέσεις. Όπως σημείωσε στα 15 εκατ λογαριασμών οι χάκερς υπέκλεψαν την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου και των τηλεφωνικό αριθμό των χρηστών ενώ στα υπόλοιπα 14 εκατ λογαριασμών οι κυβερνοεγκληματίες κατάφεραν να υποκλέψουν και πρόσθετες πληροφορίες του χρήστη όπως η τοποθεσία, η συσκευή που χρησιμοποιεί, οι σελίδες που ακολουθεί, το φύλο και η θρησκεία του.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top